Algemeen

Opgave voor 21e Elfdorpentocht op 1 april

ALBERGEN - Belangstellenden kunnen zich op tweede paasdag, maandag 1 april, vanaf 08.00 uur aanmelden voor de 21e editie van de Elfdorpentocht. Dan zit het belteam van de Oude Trekker Club Albergen en Omstreken (OTCAO) weer klaar om alle deelnemers te registeren voor dit mooie evenement. 

Voor deze inschrijving kan men zich aanmelden via de telefoonnummers 0546-869225 en 06-22465221. Opgave kan niet gedaan worden via mail, website, voicemail of via andere kanalen.

Datum Elfdorpentocht

Zoals ieder jaar zal de Elfdorpentocht plaatsvinden op de laatste zaterdag van augustus. Dit jaar valt die dag zelfs op de laatste dag van de maand: zaterdag 31 augustus. De organisatie zal er op toezien dat het materieel voldoet aan de eisen van het reglement. Voertuigen die niet voldoen aan de inschrijvingsvereiste zullen worden uitgesloten van deelname. Er kunnen maximaal 225 tractoren deelnemen.

Trekkers kiek’n

De Elfdorpentocht is inmiddels een begrip in de wijde omgeving. Het is een rit voor oude tractoren van voor 1970, zonder geluiddempende cabine. De vereniging zet deze tocht met veel plezier uit en het doet haar deugd dat ze jaarlijks veel deelnemers mag verwelkomen en mag terugzien bij de Elfdorpentocht. De voorbereidingen zijn inmiddels weer in volle gang. Ook toeschouwers langs de route kunnen 31 augustus genieten van alle mooie voertuigen die meerijden tijdens de Elfdorpentocht.

Wie het eerst komt…

… wie het eerst maalt. De inschrijving voor deelname start 1 april vanaf 08.00 uur. Vol = vol dus zorg dat je erbij bent!