Algemeen

Open dag nieuwe bibliotheek in Ootmarsum: Emter!

OOTMARSUM - De verhuizing van Bibliotheek Ootmarsum is in volle gang. Van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei zijn beide bibliotheken gesloten. Op vrijdag 17 mei gaat de bibliotheek proefdraaien in het nieuwe gebouw: Emter aan de Profietstraat 4 A.

Tot aan de officiële opening op 24 mei is de bibliotheek nog geopend op de oude openingstijden: Maandag: 13.00 - 17.00 uur Woensdag: 14.00 - 17.00 uur Vrijdag: 10.30 - 17.00 uur

Activiteiten

De open dag is op 24 mei maar daarvoor zijn er al leuke gratis activiteiten gepland op de nieuwe locatie. 15 mei: Maakdag, verzorgd door Tetem 22 mei: BasisLab, werken met een lasersnijder 23 mei: Groot Dictee (aanmelden voor 17 mei) Kijk voor alle informatie en aanmelden op de website: www.bibliotheekdinkelland.nl

De officiële opening: 24 mei

Op vrijdag 24 mei zal de officiële opening plaatsvinden van Emter, de nieuwe bibliotheek in Ootmarsum. Het evenement begint om 11.30 uur en wordt officieel geopend door wethouder Benno Brand. Na de officiële opening zal er tot 20.00 uur een feestelijk open huis worden gehouden, waarbij het publiek van harte welkom is. Het programma van de open dag staat bol van diverse activiteiten die voor jong en oud interessant zijn. Bezoekers kunnen deelnemen aan rondleidingen door het prachtige gebouw, deelnemen aan workshops en genieten van muziek, onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. De hele dag door is er voor iedereen wel iets te doen! Naast lenen, lezen en ontmoeten, biedt Emter nog veel meer. Zo is er een BasisLab, waar je kennis kunt maken met allerlei nieuwe technieken. Je bent welkom om te studeren of werken, een kop koffie te drinken of kom langs om een gezellig praatje te maken. Er zijn meerdere ruimtes die je kunt gebruiken of huren voor verschillende doeleinden.

Speciale actie voor nieuwe leden

Wie zich aanmeldt als lid vóór 20 juli 2024, ontvangt maar liefst drie maanden gratis lidmaatschap. Dat betekent dat men in plaats van twaalf, wel vijftien maanden lang kan genieten van het uitgebreide boeken- en luisterplezier voor dezelfde prijs! Bovendien kunnen kinderen tot 18 jaar altijd gratis lid worden van Emter en gebruikmaken van alle faciliteiten. Iedereen wordt van harte welkom geheten op de open dag op vrijdag 24 mei.

Uw reactie