Algemeen

Oldenzaal tegen MS

OLDENZAAL - Er staan weer een aantal enthousiaste Oldenzalers klaar om deel te nemen aan de twaalfde editie van 'Klimmen tegen MS’ op 20 mei 2024, tweede pinksterdag.

Klimmen tegen MS is niet zomaar een sportieve uitdaging; het draait ook om vastberadenheid en saamhorigheid. Deelnemers beklimmen de Mont Ventoux niet alleen om bewustzijn te creëren en fondsen te werven voor de strijd tegen deze aandoening, maar ook om hun eigen grenzen te verleggen. Het is zowel een fysieke als mentale uitdaging de top te bereiken!

Met trots kondigt Fred Woordes (voorzitter van Oldenzaal tegen MS) aan dat er al drie deelnemers zich hebben aangemeld voor dit mooie evenement. Alex Harperink (broer van), de veteraan Denise Harperink en haar zoon Jayvon Nijland (10 jaar) gaan de uitdaging (opnieuw) aan.

Graag zien ze meer deelnemers die met hen de strijd aangaan tegen de ziekte MS. Voor meer informatie of aanmelden kun je een mail sturen naar

oldenzaaltegenms@gmail.com.

Multiple Sclerose (MS) is een genadeloze zenuwziekte met een onvoorspelbaar verloop, vaak gediagnosticeerd tussen de leeftijd van 20 en 40 jaar.

De organisatie ‘Oldenzaal tegen MS’ is ook alweer druk bezig met het organiseren van het jaarlijkse evenement ‘Wandelen tegen MS’ op 14 april 2024. Het jeugdorkest van Sint Joseph zal ook dit jaar op de pauzeplek spelen voor een gezellige noot.

Oldenzaal tegen MS  heeft ook plannen voor een ander evenement, waar ze later dit jaar meer over bekend kunnen maken.

Houdt de socials en deze krant in de gaten voor meer informatie.