Algemeen

www.wijkdethij.nl wil onderlinge communicatie stimuleren

Nieuwe website online als platform van en voor bewoners van De Thij

OLDENZAAL - Sinds 1 januari 2024 staat de website www.wijkdethij.nl online. De website wordt het platform van en voor bewoners van De Thij. De Bewoners Advies Groep van de Stichting Energie in de Thij heeft deze website opgericht. Met deze website wil men de participatie, ontmoeting en leefbaarheid in de grootste wijk van Oldenzaal stimuleren. Communicatie onderling is daarbij belangrijk. Samen maken ze een duurzame wijk De Thij, waar het fijn is om te wonen en te leven.  

Op de website zijn de volgende rubrieken gemaakt:

Energie in De Thij

Voor duurzaam wonen en de energietransitie kunt u informatie en ervaringen hier vinden.

Wijk De Thij

Historie en bijzonderheden over de wijk. 

Thijdingen

Nieuws en agenda over activiteiten vindt u hier. Graag willen ze uw bijdrage plaatsen.

Organisaties

Een overzicht van organisaties, ondernemers en scholen in de wijk vindt u in deze rubriek. Wilt u ook uw organisatie plaatsen? Stuur dan uw gegevens, logo en foto’s naar redactie@wijkdethij.nl en dan organiseert de redactie uw plek.

Vacature redactie

Er is een redactie voor de website wijkdethij.nl die momenteel wordt verzorgd door Henk Köiter.

De technische inrichting en opbouw is in handen van Peter Willemsen van Build to Link websitebouw peter@buildtolink.com.

De redactie zoekt vrijwilligers, redacteur en een fotograaf die samen met Henk verder wil werken aan de website als communicatie platform voor de wijk De Thij om er een succes van te maken. 

Als je interesse hebt stuur een mail naar Henk Köiter, henk@wijkdethij.nl.