Algemeen

Mooie opbrengst Streetsoccertoernooi bekendgemaakt tijdens Rotaryavond

TUBBERGEN - Veel blije gezichten op de Rotary clubavond bij Droste’s. Na een inleiding van Anne Lansink, werkzaam bij SWTD, over de activiteiten van de stichting kon voorzitter Hettie Olde Loohuis aan vier organisaties het mooie bedrag van 2.000 euro overhandigen. Deze opbrengst kwam uit het Streetsoccertoernooi dat in september plaatsvond. 

Kinderen van de groepen 5 t/m 8 uit de gemeenten Tubbergen en Dinkelland genoten van een goed georganiseerd voetbaltoernooi en tegelijkertijd werd door sponsoren het mooie bedrag van ruim 8.000 euro bijeen gebracht.

De organisatie van dit jaarlijkse toernooi is in handen van de Rotaryclub Ootmarsum / Dinkelland in nauwe samenwerking met Sportservice Tubbergen.

De besturen en vrijwilligers van de Stichting Leergeld en van de Verjaardagsbox van Tubbergen en Dinkelland waren zeer ingenomen met deze donatie en gaven aan dat het geld uitermate goed terechtkomt bij die kinderen die het hard nodig hebben. Vanuit de gedachte dat geen enkel kind aan de kant mag staan.

Dat is ook wat serviceclubs als de Rotary beogen, zei de voorzitter. “Wat is mooier dan een bijdrage te leveren aan zeer gemotiveerde en betrokken vrijwilligers die de Verjaardagsbox en Stichting leergeld runnen.”