Algemeen

Marieke’s TapParfumbar

DENEKAMP - Op vrijdag 22 september is Denekamp een TapParfumbar rijker. Marieke Metternich, eigenaresse van Drogisterij & Parfumerie Marieke, opent dan een TapParfumbar, uniek in deze regio; Marieke’s TapParfumbar. 

180 navulbare geuren

“In november 2018 zijn we gestart met circa 60 geuren Tapparfum, in Denekamp is het inmiddels al een bekend fenomeen geworden. Tapparfum is een uniek hervul concept. Je kiest je favoriete geur en in plaats van een leeg flesje weg te gooien kan deze nagevuld worden. Vanwege het grote succes, is er een volgende stap gezet om een TapParfumbar te openen. Vanaf 22 september is er een uitbereiding naar maar liefst 180 geuren”, aldus de onderneemster. 

Favoriete geur kiezen

“Achterin de winkel van Drogisterij & Parfumerie Marieke vind je het nieuwste concept. Er is een grote bar gebouwd en aan de achterwand worden alle tapflessen gepresenteerd.

Op de bar staat een tablet. Op deze tablet kun je aangeven welke geurnoten favoriet zijn, en dan komt er een advies uit. Samen met de medewerkers van Drogisterij & Parfumerie Marieke kiezen we jouw favoriete geur!”

Openingsactie

“En natuurlijk hebben we voor 22 september een openingsactie”, aldus de enthousiaste Marieke.

“De eerste 25 klanten ontvangen bij aankoop van een TapParfum gratis een tweede geur naar keuze.

En iedereen die 22 september een geur aankoopt betaald alleen de inhoud van het flesje.”