Algemeen

Lions Club Twente-Münsterland Double Mixed / Stichting HiPa

OLDENZAAL - De Lions Club Twente-Münsterland Double Mixed was actief aanwezig op de kerstmarkt in Oldenzaal. Er werden overheerlijke gebakken champignons met knoflooksaus verkocht. De Lions hadden het heel druk met bakken en verkopen, want de Duitse lekkernij viel zeer goed in de smaak bij het Oldenzaalse publiek! 

De opbrengst, al een prachtig bedrag maar door de Lions Club TMDM heel royaal naar boven afgerond, wordt geschonken aan Stichting HiP. Vorige week mocht Stichting HiP de cheque ter waarde van € 2000,- in ontvangst nemen. Stichting HiP zet zich in voor kinderen en jongeren in Oldenzaal en omgeving die opgroeien in verborgen armoede. “Wij willen de aardige dames en heren van de Lions Club Twente-Münsterland heel hartelijk danken. We hebben al gebruik mogen maken van hun kerstmarktstand om warme sokken uit te delen en dat we nu dit prachtige bedrag mogen ontvangen is natuurljk helemaal geweldig. Hier gaan wij weer veel kinderen blij mee maken!”

De laatste actie van Stichting HiP, vlak voor kerst voor 240 kinderen een schoenenbon ter waarde van € 50,- is een groot succes, de meeste bonnen zijn al verzilverd!

Voor meer info over hulpvraag of doneren zie www.hipthefamily.nl.