Algemeen

LEkker UnieK

ALMELO -  De keuken van Lunchroom Feijn in Bibliotheek Almelo gaat op dinsdag 18 juni weer open voor ‘Samen koken en eten bij LEkker UnieK’. De toegang bedraagt 17,50 euro. 

Na de succesvolle pilot in maart organiseren Bibliotheek Almelo en Feijn Lunchen & Lezen opnieuw een avond vol lekker eten, plezier en verbinding. Mensen met dementie (of andere geheugenproblemen) staan in de keuken en de bediening en hun naasten en eventuele gasten schuiven aan.

Deelnemers voor de keuken en de bediening kunnen zich aanmelden tot en met vrijdag 7 juni. Op 11 juni vindt vervolgens om 15.00 uur een kennismaking plaats zodat de organisatie goed voorbereid aan de avond kan beginnen. Er wordt op 18 juni vanaf 16.00 uur gekookt en om 18.00 uur gaat iedereen aan tafel.

Schuift u graag aan als extra gast? Meld u dan ook uiterlijk 7 juni aan. Rond 12 juni hoort u dan of ook u kunt meegenieten van deze avond vol voldoening. U kunt zich aanmelding via eruiter@bibliotheekalmelo.nl De organisatie kijkt uit naar uw aanmelding, om samen met u een avond te beleven waar iedereen van gaat stralen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Elvera Ruiter, tel. 06-21682876.

Uw reactie