Algemeen

Kulturhus de CoCeR heeft goed nieuws

ROSSUM - Enkele maanden geleden heeft Guus Weusthof aan het bestuur van Kulturhus de CoCeR te kennen gegeven te willen stoppen als beheerder van het kulturhus en uitbater van eetcafé De Bisschop. Per 1 november zal hij namelijk B&B Erve Fakkert overnemen van zijn ouders. Het is onnodig om te zeggen dat het bestuur dat erg spijt. Dit betekende dat ze op zoek moesten naar een opvolger.

Het bestuur is er na diverse gesprekken met sollicitanten in geslaagd om een opvolger te vinden voor Guus. Het is Han Nieuwenhuis, hij is 40 jaar, is werkzaam als kok en woont in Oldenzaal. Han neemt per 1 januari a.s. het stokje over van Guus.

Met Maartje Meenhuis zijn er afspraken gemaakt wat betreft de ondersteuning in de bediening van de horeca en van het beheer van het Kulturhus de CoCeR.

Als bestuur zijn ze erg blij met deze twee enthousiaste jonge mensen en hopen in een goede samenwerking met alle vrijwilligers op deze wijze continuïteit te kunnen bieden aan het mooie Kulturhus de CoCeR en Eetcafé De Bisschop.