Algemeen

Koningsdag in Weerselo één groot feest

WEERSELO - Het was weer als vanouds. Gezelligheid stond voorop. Er werd weer volop Koningsdag gevierd. Er was van alles georganiseerd voor jong en oud.  Eerst werd de vlag gehesen bij St. Jozef door Jong Nederland. Kinderen gingen in optocht met hun versierde fietsjes en karretjes onder muzikale begeleiding van de St. Remigius Harmonie door het dorp terwijl de bewoners van St. Jozef genoten van een heerlijk kopje koffie met een gebakje en een huifkarrentocht.  

Al vroeg waren de kinderen bezig om hun spulletjes uit te stallen op het plein. Van alles hadden ze meegenomen om te verkopen. Het zonnetje scheen dus het was gezellig druk. Iedereen had zin om te genieten van deze gezelligheid. De verkoop liep goed, de kinderen genoten van de drukte.

Daaromheen was er van alles te beleven voor de kinderen zoals aqua bubble waterbal, bubbel bal, rodeo stier, enkele springkussens voor de allerkleinsten, kindergezichtjes schilderen en allerlei andere spelletjes. En natuurlijk was er limonade voor de kinderen en koffie voor de ouderen. De muziek werd verzorgd door dj Gijs en dj Ties.

De bewoners van St. Jozef genoten na de koffie met gebak van een gezellige huifkarrentocht door de mooie omgeving van Weerselo.’s Middags was er voor iedereen die belangstelling had een fietspuzzeltocht en klootschieten. Met het mooie weer was voor beide activiteiten heel veel belangstelling.De organisatie was in handen van het Oranje Comité, die het weer perfect voor elkaar had.

Ine Flinkers