Algemeen

Kampioenen Jolly Jumpers

TUBBERGEN - Voor verschillende teams van Jolly Jumpers was 13 april een kampioensdag. Maar liefst vier teams werden kampioen!

MU12-2

Om te beginnen de jongens bij U12. De jongens speelden de eerste seizoenshelft in de U14 competitie door een paar oudere spelers. Helaas stopte een enkeling en hierdoor kon het team terug naar de U12 competitie. Het was duidelijk te zien dat de jongens U14 gewend waren, wedstrijd na wedstrijd werd gewonnen. Het team werd sterker in samenspel en speelde met steeds meer zelfvertrouwen. Het was dan ook geen verrassing dat de jongens kampioen werden. Zaterdag 13 april zaten de tribunes vol met vrienden, familie en fans. Het team wist alle wedstrijden te winnen de tweede seizoenshelft! Wat waren de jongens trots! Een niet meer dan terechte kampioen, nogmaals gefeliciteerd jongens!

VU16-1

De meiden van U16 spelen al een aantal jaren met elkaar. Begin dit seizoen is er een aantal veranderingen geweest waardoor het team aan elkaar moest wennen. De eerste seizoenshelft speelde het team U16 competitie in de tweede divisie. Hier is één wedstrijd verloren, maar de meiden werden in december kampioen!

De tweede seizoenshelft werden de U16 bij de U18 in de derde divisie ingedeeld. Samen met Jugglers gingen beide de strijd aan tegen U18 teams. Echter ging de strijd om het kampioenschap tussen de twee U16 teams. Wat een teamwork en wat een werklust hebben die meiden. Waar de thuiswedstrijd tegen hetzelfde team nipt gewonnen werd, werd er 13 april met 38 punten verschil gewonnen, kampioenen dus! Met toeters en bellen werd er teruggereden naar Tubbergen, waar de meiden nog even in het zonnetje werden gezet.

Overigens niet meer dan terecht dat de meiden van U16 op 24 mei aanwezig zijn op het gemeentelijk sportgala, waar ze genomineerd zijn voor het sportteam van het jaar. Gefeliciteerd meiden!

Dames 3

De eerste seizoenshelft is Dames 3 tweede geworden in de vierde divisie. Dit maakt dat het team de tweede seizoenshelft uitkwam in de derde divisie. Spelend op centercourt en met een schotklok. Een wereld van verschil voor de dames, al konden ze hier prima mee over weg. Er werd één wedstrijd verloren, de andere wedstrijden werden makkelijk gewonnen. Eigenlijk wisten de dames 6 april thuis al kampioen te worden, maar voor de formaliteiten moest er 13 april nog een wedstrijd worden gespeeld. Deze werd ook gewonnen, wederom een terechte kampioen. Dames gefeliciteerd!

Dames 2

Dames 2 begon het seizoen met een nieuwe coach en vijf verliespartijen. Vanaf dat moment werd er gewonnen en de dames raakten in een goede flow. Eruit stappen was geen optie, langzaam maar zeker werden de punten bij elkaar gesprokkeld en steeds vaker liet de tegenstander punten liggen. Het team stond er op belangrijke momenten. Zouden de dames dan echt kampioen worden? Elke week werd gezien als een finale. De hoogste berg was 6 april, een wedstrijd tegen de concurrent. Wie er won, werd naar alle waarschijnlijkheid kampioen. Dames 2 wist deze wedstrijd vrij eenvoudig te winnen. Later die avond werd bekend dat de andere concurrent verloren had. Op 13 april werd Dames 2 kampioen. Top gedaan dames!