Algemeen

Johan Kuipers 40 jaar bij Gebr. Poppink

REUTUM - Op 2 mei jl. was het 40 jaar geleden dat Johan Kuipers in dienst trad bij Gebr. Poppink Reutum. Ter gelegenheid hiervan werd hem 12 mei jl. een receptie aangeboden bij Bays in Reutum.

Johan Kuipers met zijn vrouw Paulien, de kinderen met aan weerszijden Erik en Matthijs Poppink.

Na het doorlopen van de LTS ging Johan Kuipers werken bij Mos in Geesteren. Vervolgens trad hij na een jaar militaire dienst in dienst bij Gebr. Poppink. Hij was toen al een bekend gezicht bij Poppink. Hij werkte er namelijk al regelmatig tijdens vakanties en op zaterdagen. Johan was in zijn eerste tijd bij Poppink met name tractorchauffeur en manusje van alles. Doordat hij erg handig was in de omgang met machines groeide hij al snel uit tot kraanmachinist op een rupskraan. Hij werkte hierbij op diverse projecten, waarna Johan zich in de loop van de jaren tachtig ontwikkelde tot uitvoerder.

Johan stuurt als uitvoerder meerdere soorten projecten aan.  Voornamelijk in de grond-, weg- en waterbouw. Zijn specialisme ligt bij de grote leidingprojecten van tientallen kilometers lang. Tijdens de receptie prees Matthijs Poppink hem namens de directie om zijn probleemoplossend vermogen en zijn goede sociale vaardigheden. Hij omschreef hem verder als iemand die zijn werk prima verstaat en altijd positief is, in voor en tegenspoed. Als blijk van waardering bood hij Johan de bekende enveloppe met inhoud aan en een uit brons gegoten schaalmodel. Tevens waren er bloemen voor zijn vrouw Paulien. Martine Roord deed vervolgens een humoristische voordracht over Johan namens de personeelsvereniging. Ook Johan nam zelf even plek op de sprekersplaats. Hij bedankte iedereen voor het vertrouwen en merkte op dat hij door de goede samenwerking en inzet van iedereen, alles tot een succes heeft weten te brengen. De talrijke aanwezigen, waaronder de familie, zakelijke relaties, vrienden, collega’s en directie genoten samen met de jubilaris van een gezellige avond, waarbij talrijke gelukwensen en diverse attenties werden aangeboden. 

Johan Kuipers met zijn vrouw Paulien, de kinderen met aan weerszijden Erik en Matthijs Poppink.