Algemeen

Jeannot Lingerie en Mode weer terug in Tubbergen

TUBBERGEN - Na 10 jaar weggeweest te zijn door omstandigheden is de vertrouwde lingeriespeciaalzaak van Twente: Jeannot Lingerie en Mode weer terug in Tubbergen. Janine Vissia beschrijft hiermee wat ze vindt van de winkelovername van Be®Nice in de Grotestraat van Tubbergen: Jeannot lingerie. “Nou ja, nieuw…”, vertelt ze lachend. “Eigenlijk is het de oude naam. Althans, zo kent men mij hier in het dorp en de regio.”

Veranderingen

Voor klanten blijft er qua assortiment veel bij het vertrouwde, maar er staan ook een paar flinke veranderingen op stapel. “De bekende merken die we al langer voeren blijven gewoon gehandhaafd en er komen ook een paar nieuwe bij. Een paar minder grote hardlopers verdwijnen daarentegen.  We gaan ons compleet focussen op de vrouw. Daarom gaan we ook dameskleding – naast de lingerie, onder-, nacht- en badkleding aanbieden. Vooral in het midden en hogere prijssegment, maar niet uitsluitend.” De mode zal in het najaar toegevoegd worden. 

Visie van Jeannot Lingerie

Janine (“Jeannot in het Frans”) begon in 1996 met Janine Mode en een jaar later met Jeannot Lingerie. “Nu komt alles weer bij elkaar”, vertelt ze. “Ik denk dat het goed is als ik hier weer iedere dag sta, als het gezicht van de winkel en dat mensen weten wat ze kunnen verwachten. Iedereen wordt opgemeten in het pashokje, iedere klant krijgt een persoonlijke benadering.

De visie van Jeannot lingerie is het bieden van kwalitatieve en stijlvolle lingerie die aansluit bij de behoeften en voorkeuren van onze klanten. Het streven naar een positieve winkelervaring, waar klanten zich gewaardeerd en zelfverzekerd voelen.

We helpen u vakkundig met onze deskundigheid van meer dan 25 jaar ervaring.

Ons assortiment is divers het omvat bekende lingeriemerken zoals Prima Donna, Marie Jo, Felina, Mey, Anita, Lingadore, Magic, Oroblu, Sunflair, Ten Cate Swim, Lisca, en andere merken. Deze variëteit biedt klanten een breed scala aan keuzes, van luxe tot functioneel en stijlvol.