Algemeen

Jaarlijkse Zevenster Bazaar op zondag 5 november

OLDENZAAL - Vrijeschool De Zevenster in Oldenzaal organiseert voor zondag 5 november weer de jaarlijkse creatieve markt. Er valt veel te vieren, want het is de 40e editie en tegelijkertijd de eerste in het nieuwe schoolgebouw aan de Operalaan op de Graven Es in Oldenzaal.

Deze dag biedt als altijd bij uitstek gelegenheid om de sfeer te proeven en kennis te maken met de school. Dat niet alleen, want de dag biedt een prachtige kans om op zoek te gaan naar de eerste, bijzondere decembercadeautjes.

Omstreeks 11.00 uur zal Feminique Mulder, directeur van de school, de bazaar openen. Tussen 11.00 en 15.00 uur kunt u snuffelen bij de vele leuke kraampjes met creatieve en duurzame producten in en om de school. De centrale hal van de school is omgebouwd tot restaurant van waaruit de optredens op het podium mooi te bewonderen en beluisteren zijn. In datzelfde restaurant kunnen ouders, kinderen en bezoekers genieten van de zelfgemaakte lekkernijen, terwijl buiten de school het outdoorcookingteam live lekkernijen bereidt voor de bezoekers. Ook dit jaar is er weer een spectaculaire loterij met prijzen beschikbaar gesteld door de ondernemers uit de buurt en door ouders met een eigen bedrijf.

De bazaar wordt elk jaar georganiseerd door de ouders van de leerlingen. De opbrengst zal gebruikt worden voor de aankleding/inrichting van de school.

Gezien er bij school weinig parkeergelegenheid is willen ze bezoekers er op attenderen zoveel mogelijk lopend of per fiets te komen. Mocht je wel met de auto komen, parkeer deze dan bijvoorbeeld bij VV Oldenzaal, gezondheidscentrum Vivaldi of bij sporthal de Kolk. Hier zijn voldoende parkeerplaatsen.

U bent van harte welkom!

De Zevenster

Vrijeschoolonderwijs wint landelijk aan populariteit. Het is uitdagend onderwijs dat zorgt voor een brede ontwikkeling van kinderen. Er is volop ruimte voor beweging, muziek, natuur, en creatieve vakken. Dit zorgt voor een stevige basis voor het leven. Bezoekadres van de school: Operalaan 150 in Oldenzaal.