Algemeen

Ontknoping zondagavond 24 maart te zien bij SBS6

Inwoners Tubbergen jagen op miljoenen in Postcode Loterij Miljoenenjacht

TUBBERGEN - Een spannend vooruitzicht voor vijftig inwoners van Tubbergen uit postcodegebied 7651. Zij nemen plaats in de studio van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Of de inwoners van Tubbergen daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 24 maart vanaf 19.55 uur te zien bij SBS6.

Paul en zijn partner gaan samen naar de Miljoenenjachtstudio: “Echt een leuke verrassing deze uitnodiging! Je komt niet elke dag in de studio van ’Postcode Loterij Miljoenenjacht”, zegt een blije Paul. Als hij met een mooi geldbedrag naar huis gaat weet hij direct wat hij daarmee zou doen: “We houden ontzettend van vakanties en hebben nog een hele bucketlist met plekken waar we naartoe willen.”

Kans op geldprijzen tot wel vijf miljoen euro

De vijftig inwoners van Tubbergen zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de vijfhonderd aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Tubbergen is zondag 24 maart vanaf 19.55 uur bij SBS6 te zien.