Algemeen

Gratis één minuut winkelen voor de Voedselbank

DENEKAMP - Annelies Bodde van de werkgroep Voedselbank uit Noord-Deurningen heeft met een bliksemactie voor 120 euro aan boodschappen bij elkaar gewinkeld voor de Voedselbank Oost Twente. Ze mocht één minuut gratis winkelen bij de Jumbo in Denekamp dankzij een anonieme gever, die zijn gewonnen prijs beschikbaar stelde aan de Voedselbank.

Onder toeziend oog van bedrijfsleider René Zwiep maakte Annelies Bodde een razendsnel rondje met haar winkelwagen door de supermarkt. Overigens niet nadat ze het ‘parcours’ met enkele andere leden van de werkgroep uit Noord-Deurningen grondig had verkend.

Maatschappelijk partner

Ook voorzitter Bert Huisjes van de Voedselbank Oost Twente, met vestigingen in Oldenzaal en Denekamp, was als ‘supporter’ aanwezig. Hij sprak zijn dank uit voor deze mooie blijk van betrokkenheid bij de Voedselbank. Noord-Deurningen is overigens al enige tijd een duurzame maatschappelijke partner van de Voedselbank Oost Twente. Genoemde werkgroep organiseert acties in het dorp waarbij houdbaar voedsel wordt ingezameld, zoals onlangs nog rond Pasen. Eerder al werd een speelgoed- en kledingbeurs gehouden, waarvan de opbrengst naar de Voedselbank ging.