Algemeen

Geslaagde vakantieweek van Aveleijn de Wiekhof

TUBBERGEN - Even helemaal er tussenuit en genieten. Maar 's avonds in je eigen bed kunnen slapen. Dat was het doel van de vakantieweek van Aveleijn de Wiekhof in Tubbergen. Mede door fantastische hulp van alle vrijwilligers werd dit gebeuren mogelijk gemaakt.

De tuin werd omgetoverd tot een echte camping. Er was muziek, lekker eten en activiteiten zoals bloemschikken, beautybehandeling, bingo en uitstapjes met de stoomtrein in Haaksbergen. En een boottocht in Ommen. Diverse bedrijven zijn zo aardig geweest om de Wiekhof tegemoet te komen: Plus Wallerbosch, DA drogist, Grenze, Kleibakker, Slager Hulshof, Zuivelhoeve, Reinerink bloemen en 't Oale Roadhoes. Daarvoor hartelijk dank.

De week werd afgesloten met een BBQ voor genodigden en het shantykoor uit Tubbergen De Wiekhof kan terugkijken op een fantastische week, die volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar is.

Denk je nu wat een gezellige boel daar, heb je nog tijd over en wil je misschien wel vrijwilliger worden. Stuur een mailtje naar c.tergrote@aveleijn.nl. Dan wordt een afspraak gemaakt voor een kop koffie en maak je kennis met de doelgroep: oudere mensen met een beperking.