Algemeen

Geslaagde spelletjesmiddag Agelo

AGELO - Op vrijdagmiddag 28 juni vond voor de zesde keer de gezellige spelletjesmiddag voor de zestigplussers van Agelo plaats. Dit was het tweede jaar dat deze werd gehouden in het Noaberhoes van de Amanshoeve. Maarliefst 42 personen genoten van een supergeslaagde middag! 

Het was prachtig weer, maar binnen was het ook goed toeven. De ontvangst was met koffie en eigengemaakt gebak. Onder het motto niets moet en alles mag, vermaakte iedereen zich prima. De dames bleven grotendeels binnen en speelden Rummykub, sjoelden of maakten gewoon gezellig een praatje. Ondertussen werden ze voorzien van de nodige drankjes en genoten ze van de heerlijke, door de activiteitencommissie, zelfgemaakte hapjes. De mannen gingen deels voor de buitenactiviteiten en maakten gebruik van de jeu de boules baan van de Amanshoeve. Ook werden er binnen de nodige kaarten gelegd.

Aan het eind van de middag kreeg iedereen als afsluiting nog een heerlijke ijsco. Deze middag kon kosteloos worden aangeboden mede doordat Jan Aman de ruimte en koffie/thee beschikbaar had gesteld, waarvoor dank!

Velen weten inmiddels dat de laatste vrijdagmiddag van juni de vaste datum is voor de spelletjesmiddag en hebben nu al laten blijken volgend jaar weer van de partij te zijn. Eerst staat de bingo echter nog op het programma en dat is de eerste zaterdagmiddag van oktober. In september zal iedereen hiervoor de uitnodiging ontvangen, maar schrijf zaterdagmiddag 5 oktober maar vast in uw agenda!

De activiteitencommissie Agelo wenst iedereen een fijne zomer!