Algemeen

Geslaagde open eettafel in Manderveen

MANDERVEEN - Afgelopen 5 april is de eerste open eettafel van start gegaan in het vernieuwde kulthurhus De Samenwerking. Een groep fanatieke Manderveners heeft het idee opgevat om elke eerste vrijdag van de maand een open eettafel te organiseren in samenwerking met SWTD.

Na overleg met slagerij Hemmer is besloten om te starten. De animo vanuit het dorp en daarbuiten was er zeker. Er werd begonnen met maar liefst achttien aanmeldingen voor de eerste keer. Na ontvangst konden de gasten genieten van koffie of thee met cake en een drankje. Nadat de vrijwilligers de tafels gedekt hadden, kon men aan schuiven en genieten van een heerlijk driegangenmenu door slager Hemmer bereid. Na een gezellige ochtend waarin met heeft kunnen bijpraten, konden de gasten met een gevulde maag huiswaarts keren.

Wilt u de volgende keer ook deelnemen aan de open eettafel, dan bent u van harte welkom. Heeft u geen vervoer, geen nood u kunt ook worden opgehaald van huis. U kunt zich opgeven bij Nicolet Plegt-Koedijk van het SWTD of bij Irma Paus in Manderveen. (06-50493210). De eerstvolgende open eettafel is vrijdag 3 mei a.s. Daarna elke eerste vrijdag van de maand.