Algemeen

Geslaagd jaarlijks uitje Netwerkclub de Twentse Noaber Road

OLDENZAAL - Donderdag 27 juni had Netwerkclub de Twentse Noaber Road haar jaarlijks terugkerende zomeruitje. De Noaber Road is een netwerkclub bestaande uit 25 ondernemers afkomstig uit heel Twente, waaronder Oldenzaal, die elke laatste donderdag van de maand bij elkaar komen.  

Donderdag 27 juni stond het jaarlijks terugkerende zomeruitje op de agenda. Een paar weken voor deze datum ontvingen alle leden per post een Rebus gemaakt door Fleur Smit. De uitkomst van de Rebus was dat ze voor 13.00 uur moesten verzamelen bij de Bornsedijk 86, het adres van kartbaan Oldenzaal.

Bij de Kartbaan stond de bus van ‘Het Stroatensemble’ klaar om met gepast vervoer naar Meppel toe te rijden. In Meppel werden ze bij bij de bioscoop ontvangen door Retaildeskundige Tim Kikkert. Tom is een veelgevraagd spreker en adviseur op het gebied van betekeniseconomie en de gevolgen hiervan voor bedrijven. Tom nam hen aan de hand door de bioscoop in Meppel en gaf hen een hele boeiende presentatie.

Op de terugweg naar Kartbaan Oldenzaal had het bestuur een bingo in elkaar gedraaid met fantastische prijzen!

Aangekomen bij de Kartbaan kregen ze de uitleg van het ‘Grand Prix Arrangement’.

In twee races kwam er uiteindelijk een winnaar naar boven. Het was Rick de Tuinman,  die met de ‘Noaber Road Wisselbokaal’ naar huis mocht!

Onder het genot van een goed verzorgde barbecue en een drankje was het nog lang gezellig aan de Bornsedijk.

Alle leden kregen van het bestuur bij het vertrek nog een mooie tas, geleverd door het Noaber Road Lid ‘OudeBekke’, Mark Oude Bekke. Daarin zat een mooie badhanddoek geborduurd door ‘Lieve Dotjes’. Met de aanschaf van 25 ‘NoaberRoad’ badhanddoeken wordt er een bijdrage geleverd aan de stichting www.loopenwerk.nl , een stichting die zich inzet voor gehandicapte kinderen in de Filipijnen. Met deze tas en mooie badhanddoek kan de vakantie voor Noaber Road dan echt beginnen.

De eerstvolgende bijeenkomst zal donderdag 26 september zijn. Op deze datum zijn al een aantal gasten gepland. Lijkt het jou leuk om ook een keer bij een ‘Noaber Road’ bijeenkomst te zijn? Laat je dan introduceren door één van de leden!