Algemeen

Gasten Zonnebloem regio Almelo e.o. genieten van boottocht

ALMELO - Op woensdag 19 juni j.l. konden de gasten van de Zonnebloem regio Almelo e.o. genieten van een mooie boottocht met het mooie schip ’Nirvana’ op het kanaal Almelo–de Haandrik.

Ruim honderd gasten genoten van de tocht en werden door de vrijwilligers verwend met een kop koffie of thee met iets lekkers, gevolgd door een drankje en een heerlijke warme driegangenlunch. Dat was smullen. Aan het eind van de middag waren er nog een drankje en een hapje. De sfeer werd opgevrolijkt door gezellige accordeonmuziek en een goed verzorgde loterij door Marietje Ekkel. Rond 16.30 uur kwam de boot weer aan bij For Farmers en konden de gasten van boord. Allemaal blije gezichten, zo mooi om te zien.

De Zonnebloem regio Almelo e.o. organiseert voor twintig afdelingen eenmaal per jaar een boottocht en tweemaal op diverse locaties een ontspanningsmiddag. Dit jaar zullen deze plaatsvinden in De Schelf (Almelo) en bij Zalencentrum Kottink (Geesteren). De gasten kunnen dan genieten van een optreden van Annet Nikamp met een speciale show ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van De Zonnebloem.

De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking die dreigen te vereenzamen en is actief in heel Nederland. In Almelo zijn vijf afdelingen actief, in de regio in de diverse dorpen vijftien. Elke afdeling bezoekt haar gasten en organiseert zelfstandig activiteiten.

Wilt u meer weten over het mooie werk van de Zonnebloem, kijk dan op www.zonnebloem.nl

Heeft u tijd over? Men is dringend op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten voor hun medemens en naar bestuurders voor diverse functies. Aanmelden kan via Brigitte_boers@yahoo.co.uk