Algemeen

Feestelijke opening kantoor Levers Ter Braak in Denekamp

DENEKAMP - Vrijdag 10 november opende Levers Ter Braak in Denekamp haar deuren aan de Burgemeester Hoogklimmerstraat 21. De middag stond in het teken van een feestelijke opening. Genodigden, (potentiële) klanten, kennissen, buren en familieleden hebben het monumentale pand, waar Richard oude Luttikhuis sinds oktober gevestigd is met zijn team, kunnen bezichtigen. Ook is er kennis gemaakt met de medewerkers van Levers ter Braak. 

Het team staat klaar om klanten te voorzien van advies en bemiddeling als het gaat om verzekeringen voor bedrijven en particulieren, hypotheken voor particulieren en ondernemers, bedrijfsfinancieringen en werknemersverzekeringen voor bedrijven (lees: verzuimverzekeringen en pensioenen). Levers Ter Braak gelooft sterk in het persoonlijke financiële advies waarbij de adviseur en klant samen om tafel zitten en de mogelijkheden bespreken. Dit kan op kantoor, thuis of op de zaak. Korte lijnen, snel bereikbaar en deskundig advies met een Twentse nuchterheid zit in het DNA van alle medewerkers bij Levers Ter Braak.

Zoals op de foto’s te zien is, was de opening zeer geslaagd. Mede door de hapjes en drankjes die verzorgd werden door Bosch Wensink. Als de gezelligheid en het aantal bezoekers de opmaat zijn voor het succes van Levers Ter Braak in Dinkelland, dan ziet de toekomst er rooskleurig uit voor Richard en zijn team.

Contact opnemen?

Dat kan door te bellen naar 0546-535020 of mail naar richard.oudeluttikhuis@levers-terbraak.nl