Algemeen

Enquête over woningbehoefte ouderen in Ootmarsum

OOTMARSUM - KBO Senioren Ootmarsum wordt vaak aangesproken over het feit dat er in Ootmarsum en omstreken geen of weinig woningen zijn voor senioren. Ouderen wonen veelal nog in hun eigen huis dat qua afmetingen en ruimtes te groot voor hen is. Maar door de enorme druk die er op dit moment in Nederland heerst op de woningmarkt, en ook in de gemeente Dinkelland, blijven ouderen zitten waar ze zitten. 

Om een indruk te krijgen of er in Ootmarsum en de rest van Dinkelland behoefte is aan woningen die speciaal voor ouderen zijn, hheeft KBO Senioren Ootmarsum een enquête ontwikkeld.

”Uiteraard zijn wij ons bewust van het feit dat wij niet alle vragen kunnen stellen. In eerste instantie moet deze enquête peilen of er inderdaad behoefte is aan dergelijke woningen. In de vragen die al onze leden hebben ontvangen staan deze uiteraard vermeld.”

Deze enquête is er voor inwoners van 35 jaar of ouder en kan vrijblijvend ingevuld worden. Indien u zelf ook deel wilt nemen aan deze enquête verwijzen wij u naar de website: https://ootmarsum.kbo-overijssel.nl. U vindt hier bovenaan in het menu de enquête.

De uitkomsten van deze enquête zullen met de gemeente Dinkelland en wethouder C. Severijn worden besproken.Over de uitkomsten zal uiteraard weer gecommuniceerd worden richting de leden en degenen die deelgenomen hebben aan deze enquête.