Algemeen

Eindmusical groep 8 Mariaschool

LANGEVEEN - Groep 8 gaat binnenkort de Mariaschool verlaten en heeft voor deze gelegenheid een musical ingestudeerd met als titel 'Strafkamp 8'. Oud-leerlingen en opa’s en oma’s zijn van harte uitgenodigd deze musical bij te wonen op donderdag 11 juli om 12.30 uur in de gemeenschapsruimte van de Mariaschool.

Donderdagavond spelen de leerlingen van groep 8 de musical voor hun ouders en genodigden. Na afloop van de uitvoering is er nog gelegenheid voor ouders en de leerlingen van groep 8 om afscheid te nemen van de leerkrachten bij café Nobbenhuis onder het genot van een hapje en drankje.

Een korte samenvatting

Strafoefeningen, extra corvee, een ijzige sfeer... Het kamp van groep 8 verloopt anders dan gedacht. Drie tachtigjarigen – Bep, Bas en Bes – zwaaien de scepter en onderwerpen de kinderen aan een streng regime. Terug naar de waarden en normen van vroeger is hun motto. Dat levert spannende en humoristische momenten op. Helemaal als twee kinderen kans zien zich aan de regels te onttrekken. Ze ontdekken een geheim dat Bep al vijftig jaar met zich meedraagt: de mysterieuze verdwijning van haar dochter Sofie.

Twee louche detectives, een overval, één échte detective, twee politieagenten en de onverwachte opkomst van een Mexicaanse vrouw zorgen voor een daverend en verrassend einde van Strafkamp 8!

Uw reactie