Algemeen

Eerste lustrum voor Primo Keukens Almelo

ALMELO - Het is feest bij Primo Keukens. De formule bestaat 10 jaar en het is vijf jaar geleden dat Patrick Stromberg de Almelose vestiging opende aan de Bornsestraat 22. In die tijd heeft de eigenaar hard aan de weg getimmerd in Almelo en omgeving. Vele woningen heeft Stromberg al mogen voorzien van een nieuwe keuken. Vooral in coronatijd. “In die periode hebben veel mensen in hun woning geïnvesteerd, en dus ook in een nieuwe keuken. We maken een tekening, helpen de klant op weg met een leidingschema en kunnen de montage eventueel ook regelen.”

Patrick Stromberg opende vijf jaar geleden zijn vestiging van Primo Keukens aan de Bornsestraat. Foto: Bianca Hellemons

In de showroom staan vele diverse keukens opgesteld; veelal modern, greeploos en veel gebruik van beton en houtkleur. Primo Keukens staat bekend om de scherpe prijzen, maar ook om de perfecte service en degelijke kwaliteit. “Wij verkopen kwaliteitskeukens van degelijke Duitse kwaliteit tegen een vaste lage prijs. Geen kleine lettertjes en ook geen aanbetaling”, verzekert Patrick, die al een kwart eeuw ervaring in de keukenbranche heeft. 

De showroom is altijd voorzien van de laatste (kleur)trends. Er staan twintig opstellingen, zodat de klant voldoende inspiratie kan opdoen. Er is echter veel meer mogelijk. “De trend is steeds strakker en bijna alleen nog greeploos. We proberen een selectie te maken wat aanspreekt. Uiteraard kunnen kastdeuren in vele kleuren worden geleverd. We denken graag met de klant mee wat bij hen past.”

Zo ziet Patrick de elektrisch kookplaat met afzuigkap er boven ook al steeds vaker vervangen worden door een kookplaat met een geïntegreerd afzuigsysteem. “Een kokend waterkraan is tegenwoordig ook in bijna alle keukens te vinden. Voor het stroomverbruik hoef je het niet te laten. Een cooker verbruikt bijna net zo veel als je modem die je alle dagen aan hebt staan”, weet Patrick. 

Bij Primo Keukens wordt veel waarde gehecht aan goed advies en goede service. Zo kan de klant achter het pand aan de Bornsestraat gratis parkeren op de ruime eigen parkeerplaats. Wie wil kan binnenlopen voor een vrijblijvend advies, mits er geen afspraak staat ingepland. “Samen met de klant maak ik een 3D-tekening van hun droomkeuken.” Deze is direct op groot scherm te bekijken, zodat er een goed beeld komt van de veranderingen. Patrick legt uit: “Vaak houdt men vast aan de huidige indeling. Alleen vanwege de leidingen die er liggen. Maar met een paar uur meer werk voor het verleggen van leidingen kan je een heel andere, verrassende indeling creëren.” En het persoonlijke advies van Patrick resulteert is een zeer positieve beoordeling met maar liefst vijf sterren.

Primo Keukens biedt ook de mogelijkheid tot renovatie van de keuken. “Met nieuwe frontjes en een ander keukenblad ziet een bestaande keuken er alweer zo goed als nieuw uit.”

Patrick Stromberg draagt ook graag zijn steentje bij aan Almelose samenleving. Hij doet met Primo Keukens veel aan shirtsponsoring bij de voetbal, volleybal, atletiek, tennis en jeu de boules.

Vanwege het 5-jarig bestaan van Primo Keukens Almelo zijn er onlangs drie vrijstaande magnetrons verloot.

Bij de aankoop van een keuken ontvangen klanten, zo lang de voorraad strekt, een AEG fusion wok cadeau ter waarde van 249 euro.

Primo Keukens Almelo is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur, donderdag koopavond tot 21.00 uur en zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Voor het maken van een afspraak kan men bellen met 0546-723 311.

Kijk voor meer informatie op primokeukens.nl.