Algemeen

Denekampse Haringparty 2024

DENEKAMP - Op donderdagavond 20 juni was het weer tijd voor de jaarlijkse Denekampse Haringparty, dit keer op een sfeervolle nieuwe locatie: Partyplace & Biergarten de Zoeke. Het feestterrein was prachtig aangekleed en dankzij het droge weer kon de avond in de openlucht gevierd worden.

Job Kienhuis, voorzitter van het Zomerfestival Denekamp, opende de avond met een welkomstwoord. Hij gaf een voorproefje op het programma van het aanstaande Zomerfestival Denekamp weekend op 5, 6 en 7 juli, heette alle sponsoren van harte welkom en onthulde het goede doel van dit jaar: EHBO Denekamp. Volgend jaar viert EHBO Denekamp haar 75-jarig jubileum. Deze mijlpaal en het onmisbare werk van deze vrijwilligersorganisatie maakte haar tot het perfecte goede doel voor de Haringparty 2024.

Dankzij de inzet van EHBO Denekamp kunnen lokale evenementen veilig plaatsvinden. Dit belang werd ook door de sponsoren erkend, wat resulteerde in een spannende biedstrijd. Uiteindelijk ging VWZ Notarissen er met het hoogste bod vandoor en werd een indrukwekkend bedrag van € 12.050,- opgehaald voor EHBO Denekamp. Met deze opbrengst kan de organisatie haar cruciale werk voor de gemeenschap voortzetten.

VWZ Notarissen, de trotse winnaar van het welbekende vaatje haring, heeft de vis uitgedeeld bij Zorggroep Sint Maarten Gravenstate, een woonzorgcentrum in Denekamp voor ouderen die intensieve zorg nodig hebben. Alle bewoners hebben ontzettend genoten van de heerlijke, nieuwe haring. De organisatie van het Zomerfestival Denekamp en de Haringparty bedankt alle sponsoren voor het mogelijk maken van deze mooie avond en kijkt vol enthousiasme uit naar de editie van volgend jaar.