Algemeen

De Zonnebloem en de oud-adjudanten…

DEURNINGEN - Het genootschap van oud-adjudanten van Carnavalsvereniging de Nettelkörnkes wil graag een maatschappelijke bijdrage leveren in het belang van de dorpsgemeenschap Deurningen. De Zonnebloem afdeling Deurningen werd dan ook benaderd met de vraag: “Kunnen we wat voor jullie betekenen?” Nou weten ze dat de oud-adjudanten jaarlijks pannenkoeken bakken voor de jeugd tijdens het zomerkamp. De link werd al gauw gelegd, “wat jullie voor de jeugd kunnen, kunnen jullie ook voor de deelnemers van de Zonnebloem.”

De voorbereidingen werden getroffen en vrijdag 20 oktober kwam het gezelschap om 17.00 uur bijeen in de kantine van DSVD. Bij binnenkomst rook het al lekker naar de overheerlijke pannenkoeken. De oud-adjudanten waren namelijk al om 15.30 uur begonnen met bakken.

Het duurde dan ook niet lang voordat ze aan tafel konden en u kunt het wel raden: het was smullen geblazen!

Na de heerlijke maaltijd zijn ze met busjes vertrokken richting Markelo om daar de verlichte boerderijen tocht te rijden. Jammer van het weer, het regende de hele dag, maar de Deurningers zaten lekker droog.

Oud-adjudanten, nogmaals heel hartelijk dank namens de Zonnebloem, de deelnemers hebben een heerlijke dag gehad en hebben enorm genoten.