Algemeen

De Klup zoekt vrijwilligers voor vakantiedagopvang

ALMELO - Zoals ieder jaar organiseert De Klup Twente in de laatste twee weken van augustus een vakantieprogramma voor leerlingen uit het speciaal onderwijs in de hele regio. Tientallen kinderen uit heel Twente kunnen in het Meester Siebelinkhuis in Almelo terecht voor een veelzijdig programma. Er wordt gesport, geknutseld, gebakken en nog veel meer. Maar dit kan alleen als er voldoende vrijwilligers zijn voor de begeleiding.

Jolanda Overdorp, coördinator bij De Klup: ”Voor kinderen uit het speciaal onderwijs organiseren we al 32 jaar vakantiedagopvang. De zomervakantie is erg lang, dus zowel voor de kinderen als voor hun ouders is onze opvang altijd een zeer welkome afwisseling. Drie dagen in de week, twee weken lang, bieden we de opvang aan. We hebben een aantal geweldige vrijwilligers die ons helpen, maar we hebben er nog een aantal nodig om de vakantiedagopvang mogelijk te maken.”

Vrijwilliger worden

Via deze weg zoekt De Klup nog een aantal vrijwilligers die samen met de kinderen een paar geweldige dagen willen beleven. Wilt u helpen bij het begeleiden van de activiteiten? Neem dan contact op met Jolanda Overdorp via jolanda@deklup.nl of bel 06-14465288.De data en tijden: van maandag 19 augustus tot en met woensdag 21 augustus en van maandag 26 augustus tot en met woensdag 28 augustus, telkens van 09.30 tot 15.30 uur in het Meester Siebelinkhuis in Almelo.

Over De Klup Twente

Stichting De Klup Twente - opgericht in 1970 - is een professionele vrijwilligersorganisatie die zorgt voor activering, integratie, participatie en empowerment van mensen met een beperking en andere kwetsbare doelgroepen en ondersteuning van mantelzorgers. De Klup Twente organiseert activiteiten voor meer dan duizend deelnemers, geholpen door meer dan vierhonderd vrijwilligers. De Klup is actief in negen gemeenten (Almelo, Wierden, Twenterand, Hellendoorn, Rijssen-Holten, Borne, Tubbergen, Hof van Twente en Dinkelland). Het Meester Siebelinkhuis in Almelo is het centrale ontmoetingscentrum.

Uw reactie