Algemeen

Dames uit Breklenkamp, Lattrop en Tilligte hadden een gezellig uitstapje

TILLIGTE - De bus van Ter Beek Reizen werd op dinsdag 28 mei al vroeg gevuld met dames van de Vrouwenvereniging uit Breklenkamp, Vrouwen Contact Lattrop- Breklenkamp en  de KVO uit Tilligte. Voor de  drie vrouwenverenigingen is het onderhand een traditie om op deze manier jaarlijks met elkaar op pad te gaan. Dit keer was er gekozen voor een uitstapje naar Duitsland.

Na te hebben genoten van een heerlijk ontbijtbuffet bij het Van der Valkhotel in Melle bij Osnabrück werd een bezoek gebracht aan de outletstore van Gerry Weber in Halle. Hier kreeg men ruim de tijd en er werd dan ook naar hartenlust geshopt.

Rond 13.30 uur werden de dames verwelkomd bij Dr. Oetker in Bielefeld. Het gezelschap kreeg een rondleiding en tevens werd er uitleg gegeven over het bedrijf en zijn producten. In de pauze en aan het eind van de rondleiding was er gelegenheid om Dr. Oetker producten te proeven. Bij het afscheid was er voor iedere bezoeker een goodybag.

Op het eind van de dag werd er afgesloten met een heerlijk driegangendiner in restaurant Seeblick in Gronau. Na een gezellige dag was iedereen rond half tien weer moe en voldaan in huis.

Uw reactie