Algemeen

Cursus reanimatie/AED door EHBO-vereniging Denekamp

DENEKAMP - De EHBO-vereniging Denekamp verzorgt op maandagavond 15 juli bij voldoende belangstelling weer een basiscursus reanimatie/AED. Tijdens deze avond leren de deelnemers hoe ze snel en effectief kunnen handelen bij een hartstilstand. De cursus duurt van 19.00 tot 21.30 uur en vindt plaats in het Irenegebouw in Denekamp. 

Deelnemers leren te reanimeren en de AED hierbij te gebruiken. Verder worden de controle van het bewustzijn en de ademhaling en de 112 melding behandeld. Wanneer de cursus met goed gevolg is afgelegd, ontvangen de deelnemers een certificaat. Voor de geldigheid van dit certificaat en het bijhouden van de reanimatievaardigheid kan jaarlijks een herhalingsles worden gevolgd. Het bijwonen hiervan wordt op het certificaat aangetekend.

Kosten en aanmelden

De EHBO-vereniging Denekamp vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen leren reanimeren. Daarom biedt zij deze cursus aan voor € 30,- per persoon.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de cursus via de website https://ehbodenekamp.nl, een mail te sturen naar f.tellman@home.nl of te bellen naar 06-14607339.

Uw reactie