Algemeen

Creatieve vakantieworkshops in de meivakantie bij Kaliber

ALMELO - Heb jij al plannen voor de meivakantie? Wat dacht je van een workshop bij Kaliber Kunstenschool! Kaliber Kunstenschool organiseert op diverse dagen en locaties leuke workshops, waardoor je ook in de vakantie lekker creatief bezig kunt zijn. Er zijn verschillende workshops!

Diverse workshops

Het aanbod van de workshops is divers! Het aanbod in Almelo ziet er als volgt uit:
• Workshop Djembé (9-13 jaar), dinsdag 7 mei van 13.00 tot 14.00 uur
• Workshop Theater (9-13 jaar), dinsdag 7 mei van 09.30 tot 10.30 uur
• Workshop Blokfluit (6-9 jaar), dinsdag 7 mei van 10.30 tot 11.30 uur

Kijk voor eventuele wijzigingen in het workshopaanbod op de website: www.kaliberkunstenschool.nl. Alle workshops worden gegeven op de locatie aan de Elisabethhof 2, Almelo.

Kosten en aanmelden

De workshops kosten 7 euro per persoon. Doe je mee aan meerdere workshops? Dan krijg je stapelkorting! Meedoen aan twee workshops kost 13 euro, drie workshops kost 19 euro en vier workshops kost 25 euro. De korting is ook geldig op verschillende dagen en verschillende locaties. Wanneer je meerdere workshops wilt volgen, wordt de stapelkorting later berekend. Aanmelden kan per locatie en tot twee werkdagen van tevoren. Ben je te laat met aanmelden? Bel dan naar de klantenservice via 088-4868700 om je alsnog aan te melden.

Over Kaliber

Kaliber Kunstenschool, dé plek voor muziek, dans, theater, kunst en multimedia in Twente. Met vestigingen in Enschede, Almelo en Oldenzaal, en cursussen op locaties zoals Wierden, Tubbergen en Hellendoorn, wordt een inspirerende omgeving voor creatieve groei geboden.

Vragen over dit persbericht? Mail naar communicatie@kaliberkunstenschool.nl