Algemeen

Caritas Lumen Christi deelt 835 dekens en warmwaterkruiken uit

DE LUTTE - Met het project ‘Warm de koude winter door’ heeft Caritas Lumen Christi een duurzaamheidsbijdrage ontvangen van Rabobank in het kader van het 125-jarig jubileum van de bank. 

Bestuurslid Peter Welhuis overhandigt namens Caritas Lumen Christi dekens aan bewoners opvang hotel de Grote Zwaan in De Lutte

Dankzij de bijdrage van Rabobank heeft Caritas Lumen Christi een warme fleecedeken en warmwaterkruik aangeboden aan alle cliënten van Voedselbank Oost-Twente, de mensen uit Oekraïne in de opvang in De Lutte en Denekamp en een aantal gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

125-jarig jubileum Rabobank

Omdat Rabobank dit jaar 125 jaar bestaat ondersteunt zij met een eenmalige extra bijdrage van € 125.000 per leefgebied duurzame projecten en initiatieven die de lokale gemeenschap versterken. De afgelopen periode konden klanten en leden maatschappelijke projecten en initiatieven hiervoor bij Rabobank aanmelden. Caritas Lumen Christi heeft een project aangemeld waarbij 835 personen worden voorzien van een deken en warmwaterkruik. Rabobank heeft dit project als één van de projecten uitgekozen die voor vergoeding in aanmerking komt.

Meer informatie

Heeft u een hulpvraag die een eerste levensbehoefte betreft, dan kunt u contact opnemen met Caritas Lumen Christi via telefoonnummer 06-30145512 of e-mail: secretariaat@caritaslumenchristi.nl.