Algemeen

Brandweervrijwilligers vieren jubileum en nemen afscheid in Losser

LOSSER - Kazerne Losser heeft op vrijdag 8 maart een belangrijk moment gevierd: de jubilea van veertien toegewijde brandweervrijwilligers. Deze vrijwilligers staan al jarenlang dag en nacht paraat om de inwoners van Losser en omgeving te beschermen. Het was tijd om hun inzet te erkennen en te vieren. Tijdens de korpsavond werd ook afscheid genomen van twee vrijwilligers die een waardevolle bijdrage hebben geleverd aan het team.  

Al gedurende 25 jaar zetten Frank Geerts en Michel Bleijenberg zich met een grote dosis passie in voor kazerne Losser. Deze prachtige jubilea waren absoluut een viering waard. Eveneens vierden acht vrijwilligers hun twintigjarige of vijftienjarige brandweerjubileum en vier vrijwilligers hun twaalfenhalfjarige of tienjarige jubileum. Prachtige mijlpalen. De korpsavond werd een bijzondere gelegenheid, waarop ook certificaten en diploma's zijn uitgereikt. Tijdens deze avond was waarnemend burgemeester Gerrit Jan Kok aanwezig om de vrijwilligers te eren.

Afscheid 
Tijdens de korpsavond werd ook afscheid genomen van Janine Hof en Frank Geerts. Zij hebben zich jarenlang ingezet voor kazerne Losser. Tamo Vogel, teamleider, deelde zijn dankbaarheid voor de jarenlange inzet van deze vrijwilligers. "Deze mensen zetten zich al jarenlang in als vrijwilliger. Dit mochten we zeker niet ongezien voorbij laten gaan. Deze avond was een mooi moment om nog eens extra waardering uit te spreken voor hun jarenlange inzet!", aldus Tamo Vogel.

Jubilarissen                                
25 jaar: Frank Geerts en Michel Bleijenberg;
20 jaar: Janine Hof, Rob Bruinink, Mike Egelink en Tom Gervink;
15 jaar: Jaimy Ytsma, Herald Huttenhuis op Bevers, Patrick Wierdsma en Ruud Wijering;   
12,5 jaar: Herald Huttenhuis op Bevers en Patrick Wierdsma;
10 jaar: Martin Budding en Jeroen Ensink.