Algemeen

Bram 'B&B' Eijgenhuijsen lanceert levensverhaal op 7 mei bij Boekhandel Broekhuis, Almelo

ALMELO - Dinsdagavond 7 mei vindt de boeklancering plaats van het levensverhaal van Bram Eijgenhuijsen: Een wild leven bij Boekhandel Broekhuis in Almelo. De in Hardenberg geboren auteur gaat in gesprek met Theo Hakkert. Na afloop signeert Bram Eijgenhuijsen zijn boek.

Een wild leven

Bram Eijgenhuijsen, bekend van zijn deelname aan B&B Vol Liefde, deelt in Een wild leven het verhaal dat hij nooit op televisie heeft verteld – over zijn complexe en universele zoektocht naar identiteit. Bram was een van de opvallendste deelnemers van de kijkcijferhit, maar waarom hij een paar jaar eerder naar Zweden vertrok om zelfvoorzienend te leven midden in de natuur weet bijna niemand.

In dit boek gaat hij terug naar zijn jeugd, een moeilijke, onveilige periode waarin hij zich voor het eerst sterk aangetrokken voelt door de natuur. Uiteindelijk is het de stilte in Zweden, waar hij naar zichzelf leert luisteren. ”Mensen denken dat leven in de natuur een sprookje is, maar de natuur is rauw en wreed. Ik heb dieren moeten doden waar ik zielsveel van hield. Er zijn nachten geweest dat ik mijzelf in slaap huilde met een fles drank op mijn nachtkastje. De natuur is keihard voor me geweest, maar heeft me ook iets gegeven waar ik al heel lang naar op zoek was.”

Dinsdag 7 mei | 19.30 - 21.00 uur
Koornmarkt 24, Almelo
Toegang: gratis
Aanmelden: almelo@boekhandelbroekhuis.nl