Algemeen

BoesCoolTuur zoekt culturele aanbieders

OLDENZAAL - Om basisschoolleerlingen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de Oldenzaalse cultuursector heeft Stichting BoesCoolFit de culturele tak BoesCoolTuur. In het najaar van 2024 gaat alweer de negende editie van BoesCoolTuur van start.

Basisschoolleerlingen kunnen kennismaken met de Oldenzaalse cultuursector door een vier weken durende cursus te volgen bij een culturele aanbieder. Meer dan 1.800 kinderen hebben hier ondertussen met veel plezier aan deelgenomen. De komende editie hoopt de stichting weer tot een groot succes te maken samen met de culturele aanbieders.

Op het moment wordt achter de schermen gewerkt aan het opstellen van het cursusaanbod voor de negende editie. Doel is een zo gevarieerd mogelijk aanbod te presenteren door een veelheid aan verschillende aanbieders uit Oldenzaal. Als er culturele aanbieders (of particulieren/individuen) zijn die een culturele kennismakingscursus willen aanmelden, kan contact op worden opgenomen met projectleider Nikki Sneep-Snijders via info@boescooltuur.nl.