Algemeen

Bliss Baby Spa viert tweejarig bestaan en is na verbouwing klaar om nog meer baby’s en ouders te verwelkomen

OOTMARSUM – Afgelopen vrijdag 1 september was het feest aan de Westwal 4 in Ootmarsum. Bliss Baby Spa vierde haar tweejarig bestaan. Eigenaressen Sylvia Wilbers en Carmen Geerink schatten dat ze in die tijd al een kleine duizend baby’s mochten verwelkomen. Daar houdt het niet bij op. Na een verbouwing is Bliss Baby Spa klaar om nog meer baby’s in de watten te leggen.

Ruime ervaring

“Het is drie jaar geleden aan de keukentafel tot stand gekomen”, vertelt Sylvia. Ik werkte al 25 jaar als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang, waarvan ik me de laatste 18 jaar volledig had gericht op de babygroep, toen iemand op het werk vertelde over een baby spa. Het was voor mij helemaal nieuw, maar ik vond het idee gelijk geweldig en wou na zoveel jaar kinderopvang toch wat anders gaan doen. Carmen was mijn collega en had ook ruime ervaring als pedagogisch medewerkster, specifiek met de babygroep, dus heb ik haar erbij gevraagd om het samen te doen. Toen is het in hoog tempo verdergegaan. Dit pand in het centrum van Ootmarsum stond vrij. De locatie is heel mooi, zo zien we ouders vaak nog even lunchen in het centrum van de stad. Vanaf het begin heeft het goed gelopen. Inmiddels heeft Bliss een mooie naamsbekendheid opgebouwd en mensen uit de hele regio Twente en daarbuiten weten de weg naar de Baby Spa te vinden. En we merken dat het steeds drukker wordt.” “We werken beide in de kinderopvang en hebben ruime ervaring met kinderen en baby’s”, vult Carmen aan. “We zijn niet zomaar met een Baby Spa begonnen. Zo zorgen we er altijd voor dat we met z’n tweeën zijn omdat we twee baden hebben. Veiligheid staat altijd voorop. Daarbij nemen we ruim de tijd voor persoonlijke aandacht. Uit ervaring kunnen we ouders ook tips meegeven. We merken dat de ouders die achtergrond waarderen, van elke ouder horen we terug dat ze onze ervaring met baby’s heel fijn vinden.”

Samen avonturen sparen

“We hoopten na corona te kunnen beginnen, maar toen we opengingen zaten we er nog steeds in en moesten we nog een maandje dicht. Toch hebben we het nooit rustig gehad. Mensen boeken al van tevoren in en de cadeaubonnen waren populair in coronatijd. In de afgelopen twee jaar hebben we ontzettend veel baby’s mogen verwelkomen. We zijn nu met een verbouwing klaar. Er is een nieuwe vloer, er zijn nieuwe accessoires en we hebben weer helemaal een nieuwe look. We hopen dat klanten altijd tevreden weggaan. Het is supermooi om te zien dat heel veel ouders hier weerkomen. Daarvoor verkopen wij ook ‘strippenkaarten’. Dat is een actie waarbij ze tot vijf keer kunnen komen en voor vier keer betalen. Daar wordt veel gebruik van gemaakt. Zo hopen we nog heel wat baby’s in ons vernieuwde pandje te verwelkomen onder ons motto: ‘Samen avonturen sparen’”, aldus de babywellness onderneemsters.  

Slapend weg

Bij Bliss Baby Spa kunnen baby’s heerlijk ontspannen in de float, bubbelen en ook nog eens genieten van een lekkere massage. Alles voor de gelukzaligheid van de baby’s. Hiervoor biedt Bliss Baby Spa verschillende behandelingen waaronder floaten (hydrotherapie), floatsessie (hydrotherapie met daarna shantala massage), avondsessie (voor het slapengaan een rustgevende sessie), privésessie (alleen met je baby in de spa), friends floating (met twee baby’s een hydrotherapie) of friends sessie (met twee baby’s een hydrotherapie met een shantala massage).

“Het water is rond 37 graden op lichaamstemperatuur”, vertellen Sylvia en Carmen. “Eenmaal in het water zie je ze helemaal zen worden. Ook huilbaby’s, baby’s met reflux of krampjes en kinderen die gewoon lekker willen ontspannen. De behandelingen zijn er voor alle baby’s vanaf 3 weken tot dik een jaar. Het is een luxe, een prachtig avontuur. Niet alleen leuk, maar ook ontzettend gezond. De meeste baby’s gaan slapend weg of vallen in de auto in slaap.

Actie

Om het tweejarig bestaan te vieren heeft Bliss Baby Spa een leuke actie. Elke klant die komt floaten krijgt een tegoedbon ter waarde van € 165,- voor een baby fotosessie, inclusief miniposter, door klassiek fotograaf Engelbert Visser van Zilver Studio Twente. Voor meer info, leuke kraamcadeau’s en cadeaubonnen kun je terecht op blissbabyspa.nl en de socials.