Algemeen

Bazaar Vrijeschool De Zevenster als altijd weer goed bezocht

OLDENZAAL - De 40e bazaar van de Vrijeschool De Zevenster vond op zondag 5 november plaats. Deze creatieve markt werd als altijd door de ouders georganiseerd waarbij de volledige opbrengst ten goede komt aan verdere inrichting van het groene schoolplein. De vele bezoekers hebben in het restaurant volop kunnen genieten van de zelfgebakken lekkernijen en smakelijke soepen. Ook de crêpes, wafels en broodjes knakworst uit de buitenkeuken vielen goed in de smaak. 

Fotograaf: Hiske van Keulen

Nieuw schoolgebouw

De bazaar vond dit jaar voor de eerste keer in het nieuwe schoolgebouw aan de Operalaan plaats. De vele positieve reacties van de standhouders en bezoekers waren dan ook hartverwarmend.

De hal van de school was omgebouwd tot restaurant van waaruit de bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje konden genieten van optredens van leerlingen die een instrument bespeelden, zongen of dansten. De loterij was ook dit jaar weer een groot succes. Veel van de mooie prijzen zijn door ondernemers uit Oldenzaal en omgeving of door ondernemende ouders beschikbaar gesteld.

Kinderactiviteiten

Speciaal voor de kinderen waren er spelletjes in en om de school en kon er bijvoorbeeld hout bewerkt worden. Bij het grabbelen kregen de kinderen een klein, handgemaakt cadeautje. Kortom, het was een zeer een geslaagde dag waar met veel voldoening op wordt teruggekeken.

Alle vrijwilligers, sponsoren en bezoekers ontzettend bedankt voor deze geslaagde bazaar!

 

Fotograaf: Hiske van Keulen