Algemeen

Albergen start met Digi Café

ALBERGEN - Handiger worden met je tablet, smartphone of laptop? Lukt het niet om een WhatsApp bericht te sturen, een mail te verzenden of een app te installeren en te gebruiken zoals Facebook? Digi Café Albergen organiseert het allereerste Digi Café in het Cultuurhoes. Dit vindt plaats op zaterdagochtend 16 maart. 

In het Cultuurhoes Albergen aan de Hobergenstraat 26 kun je op 16 maart onder deskundige begeleiding oefenen en kosteloos advies vragen over je laptop, tablet en smartphone. Tussen 10.00 en 12.00 uur staan drie vrijwilligers klaar om je digitale vragen op te lossen.

Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Mensen die het Digi Café bezoeken, nemen de betreffende apparatuur opgeladen mee en stellen een vraag bij één van de vrijwilligers. Vragen kunnen onder andere zijn over de volgende onderwerpen: email, WhatsApp, sociale media, internet, internetbankieren, tablet en smartphone en Windows.

Ook in april en mei staan twee data gepland voor het Digi Café: zaterdag 6 april en zaterdag 20 april van 10.00 tot 12.00 uur en zaterdag 4 mei en zaterdag 18 mei van 10.00 tot 12.00 uur.