Sport & Vrijetijd

Wereldkankerdag op 4 februari

ALMELO -  Doe je mee op Wereldkankerdag? Op 4 februari is het Wereldkankerdag. KWF Almelo en Heracles Almelo bieden op deze dag een mooi programma aan. In de ochtend is er een wandeling door Almelo waaraan iedereen mee kan doen. 's Middags is er voor (ex-)kankerpatiënten een bijzondere bijeenkomst in het Heracles Stadion. 

Wereldkankerdag ochtend

We starten om 10.00 uur met een wandeling van circa 4 km vanaf het Stadhuis Almelo en we eindigen bij Heracles Almelo. Deze mooie wandeling gaat niet om tijd maar om gezelligheid en saamhorigheid. Iedereen mag met deze wandeling meedoen.

Deelname is € 4,- en uiteraard mag je je laten sponsoren om zo nog meer geld op te halen voor de strijd tegen kanker en voor het leven. Na aankomst in het Heracles Stadion, Erve Asito kun je genieten van een heerlijk kopje koffie met iets lekkers.

Wereldkankerdag middag

Deze middag is bedoeld voor (ex-) kankerpatiënten en start om 12.00 uur met een heerlijke lunch in het Heracles Stadion, Erve Asito. Na de lunch is er een rondleiding door het Stadion van zo’n 1,5 uur. Dan volgt er nog een optreden in de Business Club van het Stadion. Ze houden nog even geheim wie er komt zingen.

Er zijn tijdens deze middag vrijwilligers aanwezig om je verhaal mee te delen, mensen die tijd hebben om naar je te luisteren. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Aanmelden voor de ochtend en de middag kan via www.kwfalmelo.nl.