Uitgaan & Cultuur

AV Betta Splendens

Twentse Aquarium/Terrariumbeurs 2023

ALMELO -  Na de succesvol verlopen aqua-terra beurs van afgelopen jaren, met 20 standhouders en 400 bezoekers, houdt de Almelose Aquariumvereniging ’Betta Splendens’ ook dit jaar weer een gezellige beurs voor de professional en de hobbyist. Met trots kan de vereniging melden dat ze dit jaar een recordaantal standhouders hebben en alle tafels weer bezet zijn. Ze moeten zelfs uitwijken naar een tweede zaal. 

Op deze beurs kunt u dus succesvol alles kopen op gebied van aquarium en terrarium. Er staan standhouders met gifkikkers, reptielen, vogelspinnen en slangen. Voor deze dieren zijn diverse standhouders met voer aanwezig. Er staan standhouders met vissen. Ook is er een groot aanbod aan materiaal voor zowel het aquarium als terrarium. Diverse verenigingen uit de regio zullen er met een infostand aanwezig zijn. De standhouders vertellen met veel liefde en passie over de dieren. Het gaat niet alleen over de verkoop maar ook over het delen van de hobby. De standhouders zullen dan ook graag uw vragen beantwoorden.

De organiserende vereniging A.V. Betta Splendens is er met een infostand, hier kunt u met al uw vragen terecht. Deskundige leden zullen aanwezig zijn voor het beantwoorden van al uw vragen.  Neem een foto mee van uw aquarium, dat praat makkelijker en zo kunnen ze meer gericht advies geven. Bezoekers kunnen op de beurs lid worden van de vereniging.

Wilt u de beurs bezoeken dan kan dit op zondag 19 maart van 11.00 tot 16.00 uur in het wijkcentrum De Schelf, Binnenhof 51 in Almelo.

De entreeprijs bedraagt € 4,00. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen mits onder begeleiding van een volwassene.

Voor inlichtingen kunt u terecht bij de secretaris van de vereniging, J. Richters, te bereiken via jos.richters@visualdata.nl of via avbs@beowolf.nl

U kunt A.V. Betta Splendens natuurlijk ook bezoeken bij hun verenigingsgebouw aan de Rappersweg 79A te Almelo. Ze zijn maandags van 19.00 tot 21.00 uur geopend en zaterdags van 15.00 tot 17.00 uur.