Uitgaan & Cultuur

Stones Session op Kingsnight in Fleringen

FLERINGEN - Na de Battle of the Sixties in 2021 zijn ze weer terug op het podium in Fleringen: Stones Session. Bereid je dus voor op een onvergetelijke Kingsnight want deze band staat bekend als de beste Stones coverband van Nederland en omstreken. 

Degenen die er in 2021 bij waren zullen dat ongetwijfeld bevestigen en er weer bij willen zijn en voor diegenen die er toen niet bij konden zijn, is er nu de kans om deze legendarische band met eigen ogen en oren te zien en horen. Met hun onuitputtelijke energie en authentieke sound zullen ze de avond vullen met klassiekers die je terugvoeren naar de gloriedagen van de rock ’n en roll.

Mis deze kans niet om de tijdloze hits zoals Paint it Black, Satisfaction, Jumping Jack Flash en Angie live te ervaren en kom genieten van een avond vol muzikale magie en nostalgie. Wees erbij op Kingsnight bij Doks en maak deel uit van een herinnering die nog lang zal nazinderen in de straten van Fleringen. De organisatie is als vanouds in handen van Rockpodium Fleringen.

De zaal is om 20.30 uur geopend en het optreden begint om circa 21.00 uur. Tickets zijn online te bestellen bij TwenTicket.nl en aan de deur bij Doks vanaf half negen.