Uitgaan & Cultuur

Spectaculaire modeshow en koopzondag op 19 maart

OLDENZAAL - Ook dit voorjaar mogen we ons verheugen op het geweldige Oldenzaalse mode-event. Deze vindt plaats op 19 maart van 12.00 tot 17.00 uur. Deze dag is het ook koopzondag. Er zijn maar liefst drie shows te bewonderen op een nog grotere catwalk dan normaal. De lengte van de rode loper bedraagt dit keer maar liefst 70 meter!

Op de Groote Markt staat een podium van acht meter breed met een dj en lady speaker Miranda Nolten, die het event deze dag aan elkaar zal praten. De spectaculaire catwalk loopt door de Grootestraat naar de Groote Markt en dan door naar de Bisschopstraat. De modellen lopen daarna op eigen initiatief door de Driehoek waar ze professioneel op de foto worden gezet en vervolgen dan hun pad door de Vijfhoek. De modeshows vinden plaats om 12.30 uur, 14.00 uur en 15.30 uur.

De kinderen hoeven zich deze middag ook niet te vervelen, want er zullen diverse kinderactiviteiten aangeboden worden zoals nagels lakken en haren vlechten. De opbrengst hiervan gaat naar een goed doel in Oldenzaal. 

Er nemen al minstens twintig winkels deel aan deze geweldige modeshow. Dit jaar is er voor het eerst een VIP Area aan één kant van het podium, waar je de modellen ‘front row’ kan bewonderen. Karels Kitchen verzorgt de catering. Je krijgt een welkomstdrankje, twee consumpties en een paar heerlijke hapjes. Kaartjes hiervoor kosten € 17,50 per persoon en kunnen worden gekocht bij de Tourist Info aan de Grootestraat 35-57, 0541-514023, info@oldenzaalpromotie.nl.