Uitgaan & Cultuur

Schoolprinses Nienke en adjudantes Indy en Floor regeren over de Kaampspiekers en
Kaampspiekerinnekes van basisschool ‘t Kämpke

LATTROP -  Voor de kinderen van groep 8 van basisschool ‘t Kämpke in Lattrop was woensdag 11 januari een spannende dag. De verkiezing tot carnavalshoogheid stond op het programma. Er werden in het geheim lootjes getrokken. Uit de groep van 7 kinderen werden het uiteindelijk prinses Nienke Scheper en adjudantes Indy Fox en Floor Luttikhuis. Maandag 16 januari werd het drietal dan ook bekend gemaakt aan alle andere kinderen van basisschool ‘t Kämpke. De opkomst was een groot succes. Door middel van aanwijzigen mochten de basisschoolkinderen raden over wie het ging. Het werd een gezellige ochtend waarbij de jeugdhoogheden na afloop voorop gingen in de polonaise. 

Met deze 3 dames aan het roer wordt het ongetwijfeld een fantastisch feest. De 43e hoogheid van ‘t Kämpke prinses Nienke is dochter van oud hoogheid Eric Scheper (2019) en ook adjudante Indy heeft het carnaval vieren in het bloed zitten. Zij is dochter van oud hoogheid Edwin Fox (2009). Samen met adjudante Floor Luttikhuis is dit drietal compleet.

Carnavalsoptocht

Vrijdag 17 februari zal het grote feest op basisschool ‘t Kämpke losbarsten waarna om 14.00 uur de carnavalsoptocht van Lattrop van start zal gaan. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om samen de optocht te bekijken. Het feest zal worden vervolgd in de sporthal in Lattrop waar naast de hoogheden ook de dansmarietjes en leuke optredens te zien zullen zijn.

 

Foto: Rob Warmes