Uitgaan & Cultuur

Reutums Amateur Toneel speelt ‘Ze kunnen de pot op..!’

REUTUM - Het Reutums Amateur Toneel speelt op donderdag 19 en vrijdag 20 januari voor u de speciale voorstelling ‘Ze kunnen de pot op'. Omdat het RAT 40 jaar bestaat, wordt dit geen ‘gewoon toneelstuk’, maar een jubileumvoorstelling met leuke extra’s voor u als kijker. 'Ze kunnen de pot op' is geschreven door E. Vogel en geregisseerd door Annie Slomp. De spelers bezorgen u een gezellige en lachwekkende avond.

Ze kunnen de pot op 

Op camping ’Heerlijkheid’, zwaait een zekere Helga de scepter. Zij heeft verschillende onaardige bijnamen die haar ware aard goed illustreren. Omdat zij totaal geen feeling meer heeft met het hele kampeergebeuren, wil zij ook zo snel mogelijk van de hele toko af. De twee meest prominente personeelsleden, Dora de toiletjuffrouw en Chris van het recreatiegebeuren doen hun uiterste best om het nog een beetje aantrekkelijk te maken voor de kampeerders, ondanks alle regels van Helga. Maar er komen veranderingen.

Dora’s kennismaking met vlinderman Heinz, wekt jaloersheid op bij Chris. Is hij van zijn pad geraakt? Zo ziet het publiek diverse kampeerders van allerlei pluimage de revue passeren en enkele typische campingzaken trekken voorbij als een komische rode draad.

De muzikale intermezzo’s maken deze jubileumvoorstelling compleet voor een gezellige en onvergetelijke avond uit.

Kaartverkoop

Heeft u zin in een gezellige en ontspannen avond? Zorg dan dat u op donderdag 19 of vrijdag 20 januari bij partycentrum Bays in Reutum aanwezig bent. De voorstelling begint om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.15 uur geopend. Koop tijdig kaarten, want op is op. De voorverkoop vindt plaats op zaterdag 14 januari van 17.00 tot 20.00 uur bij Bays in het voorcafé. Kaarten kosten dan € 6,-. Volgende kaartverkoop is op dinsdag 17 januari van 19.30 tot 20.30 uur bij Bays in het voorcafé. De kaarten kosten dan € 8,-. Indien nog beschikbaar, zijn kaarten aan de kassa verkrijgbaar voor € 8,-, maar vol is echt vol.