Uitgaan & Cultuur

Muziekcafé Ambiënte bij Erve Kampboer

GEESTEREN - Daar zaten de muzikanten dan in coronatijden, ze mochten niet meer zingen, niet repeteren en optredens waren er niet meer bij. Online repeteren pastte niet bij een levendig popkoor als Ambiënte, maar het was in ieder geval iets. Wat mistten ze de gezelligheid, de energie van hun repetities en het samen musiceren.

Gauw vergeten, deze vervlogen tijden, op naar nieuwe elan en nieuwe inspiratie! En... een nieuwe dirigente voor het fantastische koor: Eveline Bloemendaal. Deze bruisende wervelwind leidt het koor vakkundig en tactisch naar muzikale hoogstandjes!

En daar laat Ambiënte het publiek graag van meegenieten. Op zondagmiddag 26 maart geven ze een spannende try-out in een ongedwongen sfeer bij Erve Kampboer, Kampboerlaan 6 Geesteren. Iedereen kan lekker binnen lopen en vanaf 15.00 uur laten ze het publiek genieten van de mooie koorklanken van Ambiënte & Band, verrassende solo-optredens en een mix van nieuwe nummers en oude nummers in het gezellige dorpshuis Erve Kampboer. De entree is gratis.