Uitgaan & Cultuur

Humoristische taferelen met de Plaank'n Spöllers in ‘Wie heeft het miljoen??’

DEURNINGEN - Toneelvereniging de Plaank'n Spöllers uit Deurningen brengt ook dit jaar weer een mooi blijspel op het podium van het tot theater omgebouwde Spölhoes aan de Reefsmaat 1 in Deurningen. ‘Wie heeft het miljoen??’ is geschreven door Helmut Schmidt en geregisseerd door Elise Tijert. 

Foto: DezeFoto.nl.

Het verhaal speelt zich af in Deurning’n. In dit dorp gebeurt nooit wat, totdat een gerucht de ronde doet dat iemand een miljoen gewonnen heeft. De nieuwsgierige inwoners van Deurning’n zetten alles op alles om er achter te komen wie dat miljoen werkelijk in zijn bezit heeft. Iedereen wordt verdacht, want meerdere bewoners lijken ineens een gat in de hand te hebben. Deze ingrediënten zullen voor de bezoekers van het blijspel vele hilarische momenten opleveren.

De première is woensdag 22 maart om 14.30 uur voor de ouderen uit Deurningen. De avondvoorstellingen zijn donderdag 23 tot en met zaterdag 25 maart om 20.00 uur. De kaarten voor de voorstellingen kosten € 8,00.

Reserveren voor de woensdagmiddag en de avondvoorstellingen kan telefonisch via 074-2773092.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar één van de voorstellingen.

Toneelvereniging de Plaank’n Spöllers zoekt ook enthousiaste nieuwe jonge leden. Heb je interesse? Neem dan contact op met de vereniging of kom naar één van de voorstellingsdagen in het Spölhoes en laat van je horen.

Foto: DezeFoto.nl.