Uitgaan & Cultuur

Ootmarsum viert langste dag kleurt Ootmarsum oranje

EK voetbal op groot scherm in De Postelhoek

OOTMARSUM- Na elf jaren Haringparty heeft het bestuur van ’Ootmarsum viert de langste dag’ besloten te stoppen met de haringparty, biedingen en goede doelen.

Vele goede doelen hebben de afgelopen jaren een mooi bedrag ontvangen, onder andere de Heemkunde, Harmonie Caecilia, het zwembad, de ijsclub, de scouting, de Wandelvierdaagse, de molen van Ootmarsum, Het Damast, Engels Tuin, Openluchtmuseum Ootmarsum, de Midwinterhoarnbloazers, Jeugdcarnaval de Siepeljonkers, Ootmarsumse sportclubs en de horeca tijdens corona en de Almabtrieb. Een bedrag van 100.000 euro is verdeeld de afgelopen jaren.

Het bestuur van de stichting vindt dat goede doelen passen bij het Glazen Huis. Daar is de stichting die dit organiseert in gespecialiseerd. Daarom dit jaar geen goede doelen voor Ootmarsum viert de langste dag. Dit jaar is ook gekozen voor een andere locatie, namelijk De Postelhoek.

Ootmarsum in een oranje jasje!

Met het EK kleurt Ootmarsum dus oranje. De mooiste oranje buurt maakt kans op een leuke oranje prijs! Koop jouw oranje feestpakket voordelig in bij Arian en Ilona Oosterik, tel. 06-11490970. ”Wat is het mooi dat buurten en straten oranje gekleurd zijn. Doe mee, ook voor de Ootmarsumse jeugd”, aldus de organisatie.

Heb jij al kaarten voor vrijdag 21 juni? Dan wordt samen naar de wedstrijd Nederland - Frankrijk gekeken en zal Grillmeister Niels Hofsté een heerlijke bbq verzorgen. Kom om 17.30 uur naar De Postelhoek.

Eerst is er live muziek met zangeres Mandy en feestzanger Linders uit Oldenzaal met leuke Nederlandse muziek. Dj Ron neemt het daarna over. Hopelijk een avond met mooi weer; buiten is er voldoende ruimte om er bij te horen. Kom met een mooie, oranje broek, oranje polo of wat past bij die avond. Wees creatief! Ook zijn er leuke prijzen te verdienen met het raden van de uitslag (rust en eind) Nederland - Frankrijk. Haal je gratis kaarten af bij Jos en Silvia Brummelhuis of Caryl Klieverik. De entree is gratis!! Ootmarsum viert de langste dag rekent erop dat Nederland kampioen wordt, of niet dan?

Haring

Bedrijven kunnen nog pakketten haring kopen voor 50 euro, deze worden geleverd op vrijdagmiddag 14 juni tijdens de Vrijmibo. ”We horen graag van de bedrijven, we kunnen de financiële bijdrage goed gebruiken voor deze nieuwe opzet.”