Uitgaan & Cultuur

Ben jij klaar voor slapeloze nachten?

OLDENZAAL -  Na een jaar afwezigheid organiseert scouting Titus Brandsma weer terug met het meest griezelige Haunted House van Oldenzaal! Het Haunted House zal dit jaar in het teken staan van Haunted Motel, een motel met slapeloze nachten. De deuren van het motel zullen op 28 oktober openen tussen 19.00 en 21.00 uur bij het clubgebouw aan Potskampstraat 5. Durf jij het aan?

Het spookhuis wordt nieuw leven ingeblazen als onderdeel van de campagne voor ledenwerving die het sinds deze zomer heeft ingezet. Na het succes van de activiteitendag afgelopen september kan de organisatie van het Haunted House niet achterwege blijven. Al drie edities van het Haunted House organiseerde de Titus Brandsma met jaarlijks honderden bezoekers, dit jaar hoopt de scouting weer zulke aantallen te mogen verwelkomen in het Haunted Motel. Het motel is voor iedereen vanaf 8 jaar geheel gratis te bezoeken, mits je de enge reis aandurft natuurlijk. Het spookhuis zal namelijk gevuld zijn met levensechte griezels en spannende verhalen, alleen echte waaghalzen zullen deze trip durven maken. Het motel is geopend op zaterdag 28 oktober van 19./00 tot 21.00 uur en het is te vinden aan de Potskampstraat 5.

Naast een reis door het motel is er ook de mogelijkheid om tegen een kleine bijdrage te genieten van koffie, thee, fris of iets anders lekkers. De entree van het huis is natuurlijk wel helemaal GRATIS!

Durf jij het aan om het Motel te bezoeken op 28 oktober? Dan zien ze je graag, tot dan!

Voor meer informatie zie https://avontuurindestad.nl, bezoek de Facebook- of Instagrampagina of mail naar promotie@scoutingtitusbrandsma.nl