Sport & Vrijetijd

Zeer geslaagde fietsdag en verloting van de Oranjewijk

TUBBERGEN - Zondag 10 september was de jaarlijkse fietsdag van de Oranjewijk. Menig inwoner, groot en klein, ging op zijn/haar stalen ros op weg om de mooie routes te fietsen. Onderweg waren er allerlei opdrachten die uitgevoerd dienden te worden. Vol enthousiasme kwamen de fietsers bij het eindpunt, te weten de Oranjewijkhal aan de Newtonstraat in Tubbergen. Het vervolg was de grandioze loterijtrekking van de gehouden loterij van de Oranjewijk. Veel Oranjewijkers en andere belangstellenden kwamen opdagen om deze trekking mee te maken.

Het was een drukte en gezelligheid van jewelste.

Klokslag 17.00 uur begon de trekking. Hiervoor was Edward Willems uitgenodigd om de loten uit de mooi geconstrueerde namaakoranjewijkhal te halen. Wat een feest. Na ieder getrokken lot ging er gejuich op. Naarmate de trekking voortduurde, bouwde de spanning zich op. Op welk lotnummer zouden de hoofdprijzen vallen? Vele prijzen gingen de deur uit en uiteindelijk was de prijzenkast leeg. Nu was er tijd voor een hapje en een drankje en de gezelligheid werd nog een tijdlang voortgezet.

“Als Oranjewijk willen we iedereen bedanken die ons heeft gesteund door een lot of meerdere loten te kopen. De Oranjewijk wil nogmaals alle ondernemers, die een prijs beschikbaar hebben gesteld, bedanken voor deze mooie prijzen. Alle winnaars waren er heel blij mee.”