Sport & Vrijetijd

VVA heren 1 recreanten kampioen

ALBERGEN - Na een spannend en meeslepend seizoen heeft het herenteam van de recreanten van VVA het felbegeerde kampioenschap in de tweede klasse van de trimcompetitie binnengehaald.

Het hele seizoen domineerden de Albergenaren de ranglijst doch concurrent Rosstars bleef op geringe afstand steeds mededingen voor de koppositie. In de voorlaatste wedstrijd werd de titel beslist door een klinkende overwinning op Dynamo Tubbergen, terwijl de Rossumers een punt lieten liggen. Hierdoor was het gat onoverbrugbaar en kon de zegekar worden opgetuigd.

De titel werd door de supermannen extra cachet gegeven door in de laatste wedstrijd de directe concurrent te verslaan. Het dik verdiende kampioenschap werd zodoende voorzien van extra glans.

De spelers en coach vierden de titel vrijdag 12 april in sporthal De Danne, waar ook de overige kampioenteams van VVA werden gehuldigd. Een zeer geslaagd festijn met naast de lovende woorden een waar spektakel van zanger Petro. In de zomer zal het kampioenschapsfeest nog een vervolg krijgen bij de sponsor Fraans Marie.